Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-05-2022 16:09

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με τον Υπουργό Παιδείας και την Υπουργό Νεολαίας, Αθλητισμού και Οικογένειας των Σεϋχελλών

O Υπουργός, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου είχε σήμερα συνάντηση, στο Υπουργείο, με τον Υπουργό Παιδείας δρα Justin Valentin και την Υπουργό Νεολαίας, Αθλητισμού και Οικογένειας των Σεϋχελλών κ. Marie-Celine Zialor.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τρόποι προώθησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και της διαμόρφωσης των κατάλληλων μηχανισμών ανταλλαγής καλών πρακτικών και εμπειρογνωμοσύνης. Συγκεκριμένα, εκφράστηκε η πρόθεση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση της ήδη υπάρχουσας Συμφωνίας για Συνεργασία στους τομείς της Παιδείας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, η οποία είχε υπογραφτεί από το 2008 και τώρα θα επικαιροποιηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα δεδομένα και την αμοιβαία επιθυμία για στενότερη συνεργασία.

Ο δύο Υπουργοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση που είχαν με τον κ. Προδρόμου και συμφώνησαν ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο και θέληση και από τις δυο πλευρές για μεγαλύτερη συνεργασία.

 ΙΠ