Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-06-2022 10:20

Δωρεάν Πρόγραμμα κατάρτισης «Αρχές Λογιστικής για Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων χωρίς Λογιστικές Γνώσεις» από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Αρχές Λογιστικής για Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων χωρίς Λογιστικές Γνώσεις (GM110)», διάρκειας 7 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, στις 22/06/2022, από τις 8:30 μέχρι 16:30, με τη μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης.

Η ανάγκη κατάρτισης προκύπτει από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες και τα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων/οργανισμών είναι σημαντικό να έχουν τις απαραίτητες λογιστικές γνώσεις, για την ορθή λήψη οικονομικών αποφάσεων και κατ’ επέκταση για την επιτυχή λειτουργία της επιχείρησης/οργανισμού τους.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να καλύψει τις ανάγκες κατάρτισης, που σχετίζονται με τις βασικές και σύγχρονες λογιστικές αρχές (IFRS), οι οποίες απαιτούνται κατά την ετοιμασία και ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων και λογιστικών αποτελεσμάτων μιας επιχείρησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων χωρίς λογιστικές γνώσεις.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Το Δικαίωμα Συμμετοχής είναι €100,00 το άτομο. Η Επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, είναι €80,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €20,00.

Για εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας–Προγράμματα Κατάρτισης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Χριστιάνα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22806119 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cchristodoulou@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΝΓ/ΕΧΡ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα