Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-07-2022 13:46

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, στα πλαίσια του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση στη Βουλή»,που εφαρμόζεται ήδη από τηφετινή χρονιά με πρωτοβουλία  της Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου, διοργανώνει πάνελ με θέμα «Ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού συστήματος με την εισαγωγή μαθημάτων κοινωνικής και πολιτικής φύσεως στη μέση εκπαίδευση, καθώς και εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας και αξιολόγησης»,την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, στην αίθουσα «Κερύνεια», 10.45 π.μ. - 12.45 μ.μ.

Στις εργασίες του πάνελ θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, οι βουλευτές μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση στη Βουλή».  Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Παύλος Μυλωνάς.

Στα πλαίσια του πάνελ οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν προς τα μέλη του νομοθετικού σώματος τους προβληματισμούς, τις θέσεις και εισηγήσεις τους για το πιο πάνω θέμα, τις οποίες οι βουλευτές θα κληθούν, στο πλαίσιο της συζήτησης, να απαντήσουν και να σχολιάσουν. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους συμμετέχοντες στο εν λόγω πρόγραμμα να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις για θέματα που απασχολούν τη νεολαία, διευρύνοντας ταυτόχρονα τον καινούριο δίαυλο επικοινωνίας Βουλής-νεολαίας που έχει δημιουργηθεί με την έναρξη και υλοποίηση του προγράμματος.


(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)