Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-11-2022 15:21

Ανακοίνωση του ΤΟΜ για τη διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) Αρχικής Επιμόρφωσης στις κατηγορίες Λεωφορείου και Φορτηγού

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, οι γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) Αρχικής Επιμόρφωσης θα διεξαχθούν για την κατηγορία Φορτηγού από τις 30.11.2022 μέχρι την 01.12.2022, και για την κατηγορία Λεωφορείου στις 02.12.2022, και ώρα 9.00 π.μ. -13.30 μ.μ., στο Κτήμα Κουσιουμή στη Λευκωσία.

Όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν με προσωπική επιστολή και μήνυμα (sms) για τη συγκεκριμένη ημερομηνία προσέλευσής τους στο εξεταστικό κέντρο, καθώς και για γενικές οδηγίες σχετικά με τους όρους και κανονισμούς των εξετάσεων. Επίσης, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή Χαλεπιανές, στην προσωπική επιστολή που θα αποσταλεί στους υποψηφίους θα περιλαμβάνονται κατευθυντήριες οδηγίες για μετάβασή τους στο εξεταστικό κέντρο.

Η εξεταστέα ύλη είναι η ακόλουθη:

  1. για την κατηγορία Λεωφορείου, το περιεχόμενο του βιβλίου ''Κατάρτιση Οδηγών Λεωφορείων - Α' Έκδοση'', το οποίο διατίθεται σε βιβλιοπωλεία.
  2. για την κατηγορία Φορτηγού, το περιεχόμενο του βιβλίου ''Κατάρτιση Οδηγών Φορτηγών - Α' Έκδοση'', το οποίο διατίθεται σε βιβλιοπωλεία.

Σημειώνεται ότι, η εξέταση θα διεξαχθεί υπό την αίρεση ότι κάτι τέτοιο θα επιτρέπεται από το Διάταγμα για τα μέτρα παρεμπόδισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 που θα ισχύει κατά τον χρόνο της εξέτασης.


(ΜΒ/ΣΧ)