Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-11-2022 13:41

Ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου για εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού στο πλαίσιο της εκστρατείας Movember Cyprus

Η Αρχή Λιμένων ξύρισε και φέτος μουστάκια

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς και κοινωφελούς πολιτικής που ακολουθεί η Αρχή Λιμένων Κύπρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, εκδήλωση που υποστηρίζει το Movember Cyprus, για την ευαισθητοποίηση του κοινού στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και γενικότερα της υγείας των αντρών. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού με πρωτοβουλία της Αρχής Λιμένων Κύπρου, στήριξαν οι ομάδες της Λεμεσού με ποδοσφαιριστές, που είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τη στήριξή τους στον κοινωφελή σκοπό και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στη σημασία της ευαισθητοποίησης για τον συγκεκριμένο σκοπό, τονίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς οργανισμών όπως η Αρχή Λιμένων Κύπρου που αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους ημικρατικούς οργανισμούς, για την ευρύτερη μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας, ειδικά σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για το κοινό, όπως είναι το ιστορικό Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού. Ο Δρ. Στυλιανού τόνισε ιδιαίτερα τη μαζική συμμετοχή του προσωπικού της Αρχής Λιμένων Κύπρου που στήριξε την διοργάνωση και ειδικότερα τον λειτουργό κ. Ανδρέα Γεωργίου που συνέβαλε στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού κ. Παναγιώτης Αγαθοκλέους σε δήλωσή του ανέφερε ότι η εκδήλωση πλέον έχει θεσμοθετηθεί και «με τη στήριξη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης συνεχίζουμε προωθώντας τους σκοπούς της ενημέρωσης για την αντρική υγεία».

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στη εκδήλωση και ειδικότερα τις τοπικές ομάδες και οργανωμένα σύνολα της πόλης που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την διοργάνωση – μεταξύ άλλων, τον Απόλλωνα Λεμεσού, την ΑΕΛ και τον Άρη, ως επίσης και την ομάδα Apollon Ladies που συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχή διοργάνωση. Ευχαριστίες εκφράζονται στον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, στον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη και στους βουλευτές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει σταθερή στην προώθηση τέτοιων δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση του κοινού, στα ανοικτά μας λιμάνια με υψηλή επισκεψιμότητα, για θέματα που αφορούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και για το οποίο ο Οργανισμός επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


(ΜΒ/ΣΧ)