Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-08-2018 08:05

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 20ης Αυγούστου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 21ης  Αυγούστου 2018 ανταποκρίθηκε σε 36 κλήσεις για βοήθεια, δεκαέξι πυρκαγιές, δεκαοχτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και σε δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 19:41 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας, στη γωνία οδών Κεφαλληνίας και Χρίστου Κκέλη στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:22. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε πλυντήριο ρούχων, το οποίο εργαζόταν ανεπιτήρητο στην κουζίνα του διαμερίσματος. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές ηλεκτρικός εξοπλισμός και εξοπλισμός της κουζίνας. Επίσης, ζημιές από τον καπνό και τη θερμότητα έπαθαν και άλλοι χώροι και εξοπλισμός του διαμερίσματος. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν άτομα κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά περιορίστηκε λόγω έλλειψης οξυγόνου. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση.

Η ώρα 03:45 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δώδεκα ποδήλατα, τα οποία βρίσκονταν κάτω από στεγασμένο χώρο (πέργολα) στην οδό Περνέρας, στην Αγιά Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:00. Τα δώδεκα ατομικά, ηλεκτρικά επαναφορτιζόμενα ποδήλατα και ο στεγασμένος χώρος έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Τα  ποδήλατα ανήκαν σε ιδιωτική εταιρεία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΛ)