Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-05-2023 12:41

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφορικά με τη διεξαγωγή της άσκηση αντιμετώπισης αγροτοδασικής πυρκαγιάς «ΠΥΡΣΟΣ 2023»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα και την προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο, διεξάγει αύριο, Τετάρτη  24 Μαΐου 2023 στις 11:00 π.μ., την καθιερωμένη άσκηση αντιμετώπισης αγροτοδασικής πυρκαγιάς «ΠΥΡΣΟΣ 2023», με τη συμμετοχή όλων των κρατικών υπηρεσιών με επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Εκτός από τις κρατικές εναέριες δυνάμεις, θα υπάρχει και συμμετοχή ελικοπτέρων από την Ιορδανία και τις Βρετανικές Βάσεις.

Η άσκηση θα λάβει χώρα βορειοανατολικά της κοινότητας Κυβίδων στην Επαρχία Λεμεσού και θα την παρακολουθήσουν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος, ως επίσης και άλλοι πολιτειακοί και υπηρεσιακοί αξιωματούχοι του κράτους αλλά και αντιπροσωπείες ξένων χωρών.

Επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση πυροσβεστικών οχημάτων κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.   

Για το πρόγραμμα της άσκησης, πατήστε εδώ.

(ΝΓ/ΕΧΡ)