Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-09-2023 14:50

Η Υπουργός Υγείας προήδρευσε σύσκεψης για το θέμα της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς

Το θέμα της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη, με τον Δήμαρχο της Πόλης και τους Κοινοτάρχες της ευρύτερης περιοχής. Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πόλεως Χρυσοχούς, συμμετείχαν επίσης οι ηγεσίες του ΟΚΥπΥ και του ΟΑΥ.

Σε δηλώσεις της, η Δρ Κανάρη σημείωσε ότι οι κάτοικοι της Πόλεως Χρυσοχούς αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες, αξίζουν και πρέπει να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες.

Θα πρέπει να αναβαθμίσουμε, πρόσθεσε, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να μην είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν σε άλλα Νοσοκομεία. Σημείωσε πως το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς θα ενισχυθεί με παθολόγο ενώ χρειάζεται να προστεθούν υπηρεσίες, όπως ανέφερε, και στον τομέα των ασθενοφόρων.

Σε συνεργασία με τον ΟΑΥ και τον ΟΚΥπΥ, κατέληξε, θα προωθήσουμε σχέδιο δράσης για την αναβάθμιση, με γοργούς ρυθμούς, του Νοσοκομείου.  

(ΔΚ)