Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-09-2018 08:45

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Σεπτεμβρίου 2018, για την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Εθνικής Συνέλευσης της χώρας κ. László Kövér. Τον Πρόεδρο της Βουλής συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής κ. Σωκράτης Σωκράτους, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κα Εύη Σταυρή-Χατζηγιάννη και η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ κα Δανάη Αγαθοκλέους.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, ο κ. Συλλούρης, πέραν από τη συνάντηση που θα έχει με τον Ούγγρο ομόλογό του, θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, κ. Zsolt Semjén και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Υφυπουργό για την Πολιτική Ασφάλειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Εμπορίου, κ. Péter Sztáray. Ο Πρόεδρος της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης κ. Kövér θα παραθέσει, εξάλλου, επίσημο γεύμα προς τιμή του Κύπριου ομολόγου του, ενώ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης κ. János Latorcaiθα παραθέσει δείπνο. Ο Πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί, τέλος, χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, ο κ. Συλλούρης θα μεταβεί στο Λιχτενστάιν, για να συμμετάσχει στη 12η Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων Μικρών Κρατών Ευρώπης. Αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου 2018.

____________

ΕΙ