Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2023 15:32

Συμμετοχή του βουλευτή κ. Μιχάλη Γιακουμή σε αποστολή του Δικτύου Νέων Βουλευτών της Κ.Σ. ΟΑΣΕ στα Τίρανα

Ο βουλευτής κ. Μιχάλης Γιακουμή, αναπληρωματικό μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ) και μέλος του Δικτύου Νέων Βουλευτών της της Συνέλευσης, μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία, για να συμμετάσχει σε επιτόπια επίσκεψη του Δικτύου στα Τίρανα.

Oι βουλευτές μέλη του Δικτύου θα γίνουν δεκτοί από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Edi Rama και θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Igli Hasani, την Υπουργό Παιδείας και Νεολαίας κα. Bora Muzhaqi, με τα μέλη της αντιπροσωπίας της Αλβανίας στην Κ.Σ ΟΑΣΕ και με την Ομάδα Νέων Βουλευτών του Αλβανικού Κοινοβουλίου. Χωριστές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης με την Αντιδήμαρχο Τιράνων, με φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Τιράνων, καθώς και με εκπροσώπους θρησκευτικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων της χώρας.

Τα μέλη του Δικτύου Νέων Βουλευτών της Κ.Σ. ΟΑΣΕ θα επισκεφθούν, εξάλλου, τις εγκαταστάσεις της επιτόπιας Αποστολής του ΟΑΣΕ στην Αλβανία, όπου θα τύχουν ενημέρωσης από τον επικεφαλής, Πρέσβη κ. Bruce G. Berton, για τους όρους εντολής και το έργο της Αποστολής.  

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)