Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-04-2024 12:28

Ανακοίνωση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας αναφορικά με την ολοκλήρωση κατασκευής Αντλιοστασίου Ζ και τη σύνδεση Ενορίας Ζακακίου με το αποχετευτικό δίκτυο

Ενόψει της ολοκλήρωσης του Αντλιοστασίου Ζ στο Ζακάκι, ο Δήμαρχος Λεμεσού και Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) κ. Νίκος Νικολαΐδης συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Τσουλόφτα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού επισκέφθηκαν τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024, και ώρα 9:30 π.μ. το Αντλιοστάσιο Ζ (πλησίον του κυκλικού κόμβου προς Lady’s Mile).

To Έργο, αξίας έξι περίπου εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί σημαντικό έργο υποδομής για το ΣΑΛΑ και θα εξυπηρετεί την Ενορία Ζακακίου, τις μεγάλες εμπορικές αναπτύξεις του Εμπορικού Κέντρου My Mall, του Καζίνου «City of Dreams Mediterranean» του Νέου Λιμανιού Λεμεσού, καθώς και άλλες μεγάλες οικιστικές αναπτύξεις της περιοχής, μεταφέροντας λύματα στο Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού στα Κάτω Πολεμίδια.

Εντός Απριλίου, θα αρχίσει η σύνδεση των υποστατικών της περιοχής του Ζακακίου και των άλλων γειτονικών περιοχών, που θα εξυπηρετούνται από το αντλιοστάσιο.

(ΓΣ/ΑΦ)