Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-06-2024 09:02

O CYS φιλοξενεί τον Εκλεγμένο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC) στην Κύπρο

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνει τη φιλοξενία του Εκλελεγμένου Προέδρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC) κ. Riccardo Lama στην Κύπρο από τις 10 μέχρι τις 13 Ιουνίου 2024. Η επίσκεψη αυτή συνεχίζει μια παράδοση 12 και πλέον ετών, όπου οι Εκλεγμένοι Πρόεδροι της CENELEC επισκέπτονται την Κύπρο, ενισχύοντας τις σχέσεις και τη συνεργασία στον τομέα της Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Lama θα συναντηθεί με τα ενδιαφερόμενα μέρη του τομέα της Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης και της Ενέργειας στην Κύπρο. Οι συναντήσεις έχουν στόχο την ενημέρωσή του για τις δράσεις και τα έργα της χώρας μας στον τομέα, με ιδιαίτερη έμφαση στις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών και προτύπων στον τομέα αυτόν.

Η επίσκεψη του κ. Lama αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων, καθώς και για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών και κυπριακών φορέων στον τομέα της Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης και της Ενέργειας.

(ΓΣ/ΑΦ)