Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-11-2018 12:47

Συλλογή ειδών καθ’ όλη τη διάρκεια Νοεμβρίου από το Υπουργείο Εξωτερικών, για στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας

Πρόσκληση προς το κοινό όπως συνδράμει στην προσπάθεια

Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο της Κένυας στην Κύπρο κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη, στο πλαίσιο προώθησης της πολιτικής για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και έχοντας ως σκοπό τη στήριξη του βαρυσήμαντου ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας, διοργανώνει για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο συλλογή καινούργιων ή ελαφρώς μεταχειρισμένων ειδών ρουχισμού και υπόδησης, σχολικών ειδών και ξηράς τροφής. Στόχος της προσπάθειας είναι η ενίσχυση της λειτουργίας του ορφανοτροφείου, των σχολικών μονάδων και των ιατρικών κέντρων που λειτουργούν υπό την ευθύνη της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας.

Η περίοδος που δύναται ο κάθε πολίτης, οργάνωση ή φορέας να συνεισφέρει εμπράκτως αρχίζει από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και διαρκεί έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ. – 2 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον χώρο στάθμευσης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ουσιαστική και συμβολική αξία, και δίδει τη δυνατότητα στον καθένα να προσφέρει αυτό που μπορεί για τη συνέχιση του ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας, το οποίο επιτελείται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό μπορεί να αποτείνεται στο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Εξωτερικών, στον αριθμό 22651000.

(ΜΛ/ΕΙ)