Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-11-2018 11:49

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 η Λευκωσία φιλοξενεί τον Μαραθώνιο Λευκωσίας

Με σειρά δραστηριοτήτων η Λευκωσία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019. Η έναρξη του μαραθωνίου, απόστασης 42 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 7 το πρωί, στη διασταύρωση της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηϊωσήφ και Σταυρού και ο αγώνας θα διασχίσει κύριες οδικές αρτηρίες και δρόμους της Λευκωσίας.

Του μαραθωνίου ενηλίκων θα προηγηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, η διεξαγωγή του Παιδικού Μαραθωνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου, στις 10 το πρωί.

Για την προετοιμασία ενηλίκων και παίδων, βρίσκονται σε εξέλιξη σειρά δραστηριοτήτων, ως ακολούθως:

Ενήλικες

  • Τρέχω στην πόλη μου: Νυχτερινές διαδρομές για αρχάριους και ερασιτέχνες, που διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 7 μ.μ., και κάθε Σάββατο στις 7:30 το πρωί, με εκκίνηση και δρομολόγιο διαφορετικό κάθε φορά. Οι προπονήσεις είναι σε ρυθμούς που διευκολύνουν τη συμμετοχή δρομέων διαφόρων επιπέδων και ταχυτήτων.
  • Δωρεάν εκγύμναση σε γυμναστήριο: Δωρεάν εκγύμναση σε γυμναστήριο των αρχάριων δρομέων στη βάση πρωτοκόλλων που ενισχύουν την αντοχή και φυσική κατάσταση.

 Παιδιά

Περιλαμβάνουν ενημέρωση, εκπαίδευση και εκγύμναση παιδιών μέχρι και 12 ετών, μέσα από διαδραστικό παιχνίδι και θέατρο και με Σαββατιάτικες προπονήσεις.

 Τον Μαραθώνιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν η εταιρεία Nicosia Marathon Series Ltd. και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για να είστε ενήμεροι τόσο για τις Θεατρικές Αθλητικές Παιχνιδοπεριπέτειες όσο και για τις υπόλοιπες δράσεις του Μαραθωνίου Λευκωσίας, συνδεθείτε κάνοντας "Like" τη σελίδα Nicosia Marathon Run και του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Εγγραφή και πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, στην ιστοσελίδα www.nicosiamarathonrun.com

(ΜΛ)

 

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα