Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-03-2019 15:44

Κύπρια βουλεύτρια μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση με θέμα τη δύναμη των γυναικών στην πολιτική

Η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών κα Μαριέλλα Αριστείδου, μεταβαίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση με θέμα τη δύναμη των γυναικών στην πολιτική. Η συνάντηση, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2019, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης, θα συζητηθούν, ανάμεσα σε άλλα, θέματα που άπτονται της πραγματικής δύναμης των γυναικών στην πολιτική και τρόπων ενίσχυσής της, καθώς και της εκπροσώπησης των νεαρών γυναικών στην πολιτική.

Τη συνάντηση θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) αρμόδια για θέματα Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων, κα Věra Jourová και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, κα Federica Mogherini.

(ΑΜ/ΕΙ)