Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-05-2019 12:24

Ευρωεκλογές 2019: Υποβολή υποψηφιοτήτων – Δηλώσεις του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών

Υποβλήθηκαν σήμερα 3 Μαΐου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στην Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του στο «Φιλοξενία», ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας, μετά από την υποβολή των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών – Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, δήλωσε:

«Τα δύο κινήματα, Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Οικολόγων ενώνουμε δυνάμεις στις Ευρωεκλογές. Διεκδικούμε μία έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνοντας την εναλλακτική επιλογή στους κύπριους πολίτες, δίνοντας τη δυνατότητα για πρώτη φορά να εκπροσωπηθούμε είτε στο Ευρωπαϊκό Κόμμα είτε στην Ομάδα των Πρασίνων, διεκδικούμε και η μόνη φιλοδοξία μας είναι, μαζί με τον δικό μας Ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο, να αποκτήσουν φωνή οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Απευθυνόμαστε στους πολίτες ζητώντας τους να μας ενισχύσουν, να ενώσουν τη δική τους φωνή με τη δική μας, να μας δώσουν τη δύναμη για να καταστούμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί. Αισιοδοξούμε ότι θα κατακτήσουμε την έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί οι Κύπριοι πολίτες θα εκτιμήσουν τη δουλειά και προσπάθεια που κάνουμε για να αναβαθμίσουμε τη ποιότητα ζωής του Κύπριου πολίτη μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να κατοχυρώσουμε τον κατώτατο μισθό και να τερματίσουμε την εκμετάλλευση των νέων επιστημόνων μας, αλλά και για να βελτιώσουμε γενικότερα τις υπηρεσίες του κράτους και να το καταστήσουμε ένα αποτελεσματικό κράτος που θα προστατεύει τους πολίτες».

(ΜΓ)