Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-05-2019 12:32

Ευρωεκλογές 2019: Υποβολή υποψηφιοτήτων – Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του τ/κ Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου

Υποβλήθηκαν σήμερα 3 Μαΐου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στην Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του  στο «Φιλοξενία» ο Γενικός Γραμματέας του τ/κ Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου κ. Mehmet Birinci, μιλώντας στα Ελληνικά, μετά από την υποβολή των υποψηφιοτήτων του τ/κ Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου, δήλωσε:

 «Ως Σοσιαλιστικό Κόμμα της Κύπρου, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίδεται μέσα από αυτήν την εκλογική διαδικασία, για να απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους της Κύπρου.

Τα αστικά κατεστημένα πολιτικά κόμματα μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Η κατοχή συνεχίζεται και εδραιώνεται, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, τα παιδία μας φεύγουν μετανάστες και η διαφθορά είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της πολιτικής της Κύπρου.

Ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα του, μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας.

Στις 26 Μαΐου έχουμε λόγο, έχουμε φωνή. Η στήριξη στους κομμουνιστές υποψηφίους Mehmet Birinci και Kazim Halit θα είναι μόνο η αρχή, θα είναι το πρώτο βήμα για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την εκμετάλλευση, στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον κόσμο».

(ΜΛ)