Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-05-2019 08:20

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 7ης Μαΐου 2019 μέχρι και τις 06:00 της 8ης  Μαΐου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές και σε 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 06:53  λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αραδίππου προς Αβδελλερό, στην Λάρνακα. Όχημα μάρκας Hundai συγκρούστηκε με φορτηγό μάρκας Mercedes. Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης. Έγινε χρήση σανίδας και απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από το όχημα Hundai  και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών Λάρνακας. Με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν προληπτικά ακόμη τρία άτομα, τα οποία επέβαιναν στο Hundai.

Η ώρα 12:32  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατοικία στην οδό Αδαμαντίου, στα Κάτω Πολεμίδια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12:52. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καναπέ, στο σαλόνι της κατοικίας. Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές το καθιστικό και ο εξοπλισμός του. Επίσης, επηρεάστηκε από τους καπνούς και τα θερμά αέρια η βαφή της κατοικίας. Κανένα άτομο δεν κινδύνεψε. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί.

Η ώρα 04:30  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παραλιακό μπαράκι, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε αμμώδη χώρο κοντά σε ξενοδοχείο στον Πρωτάρα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:51. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο ξύλινος πάγκος στο μπαράκι και ένα μικρό ξύλινο δωμάτιο, που χρησιμοποιείτο σαν αποθήκη. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΛ)