Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2019 08:24

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του παρέστησαν σε δείπνο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, κα Άντρη Αναστασιάδη εξέφρασαν χθες βράδυ θερμές ευχαριστίες προς όσους συνεισφέρουν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του δείπνου που διοργάνωσε ο Φορέας, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι ο σκοπός του Φορέα είναι ιερός, αφού παρέχει στήριξη, ώστε παιδιά που στερήθηκαν ή αδυνατούσαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, τώρα να συνεχίσουν να το πράττουν, δίδοντας τους έτσι την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε την Εκκλησία, επιχειρηματίες, πρυτάνεις των πανεπιστημίων, τη Γενική Λογίστρια της Δημοκρατία, αλλά και όλους όσοι «μοχθούν για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις λειτουργίας του Φορέα με συγκεκριμένα και συγκροτημένα κριτήρια, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι επιλέγονται εκείνοι που έχουν ανάγκη».

Σε σύντομο χαιρετισμό της η κα Αναστασιάδη εξέφρασε  ευχαριστίες για τη συνεισφορά προς τον Φορέα, σημειώνοντας ότι έγινε πραγματικότητα το όραμά της να μην μείνει κανένας φοιτητής με ανολοκλήρωτες σπουδές, λόγω οικονομικών δυσχερειών.

(ΡΜ/ΜΛ)