Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-07-2019 14:22

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού και Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 24 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2019, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 3 μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακου και Παρασκευής μέχρι τις 2 μ.μ., σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου - Λεμεσού και Λεμεσού - Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο αυτοκινητόδρομος θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΕΙ)