Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-09-2019 10:51

Δράση «Η Κύπρος διαβάζει… όλες τις εποχές!»

Καλοκαίρι; Χειμώνας; Άνοιξη; Ή μήπως φθινόπωρο; Εμείς, στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, λέμε ότι το διάβασμα είναι για όλες τις εποχές! Και φυσικά, είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε! Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 11 π.μ. – 1 μ.μ. και 4 μ.μ. – 7 μ.μ., στο The Mall of Cyprus, διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου για τους μικρούς και τις μικρές μας φίλους και φίλες, μια παραμυθένια εκδήλωση αφιερωμένη στα βιβλία και στα παιδιά.

Θα διασκεδάσουμε, θα ακούσουμε ιστορίες και φυσικά, θα γράψουμε στο Γιγάντιο Βιβλίο της Φιλαναγνωσίας!! Και αν νομίζετε ότι το ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου σταματάει εδώ, κάνετε λάθος! Αφού περάσουμε καταπληκτικά θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 5 και 6 Οκτωβρίου, στο Nicosia Book Fest 2019, όπου θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους πολλά και σπουδαία.

Η δράση «Η Κύπρος διαβάζει… όλες τις εποχές!» εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης της φιλαναγνωσίας την οποία υλοποιεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Το Nicosia Book Fest συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας (ΙΝΕΠ), το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και ο Δήμος Στροβόλου.

Μάθετε περισσότερα για το Nicosia Book Fest 2019 στο www.nicosiabookfest.com αλλά και για την εκστρατεία Cyprus Reads του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών στη σελίδα Facebook @CyprusReads.

(ΕΝ/ΕΚ/ΣΧ)