Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-09-2019 15:10

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.  Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την Ακτή του Κυβερνήτη 

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, τηνΠέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 7 μ.μ. και 6 π.μ. της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα γίνουν οι πιο κάτω διευθετήσεις:

  • Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 3χλμ. περίπου θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
  • Η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο τόσο προς Λευκωσία όσο και προς Λεμεσό, από τον κόμβο Ακτής του Κυβερνήτη θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, των κόμβων Πεντακώμου και Ζυγίου.

2.   Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας,  από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την Ακτή Κυβερνήτη.

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, τηνΤετάρτη 25/9/2019, μεταξύ των ωρών 7 μ.μ. και 6 π.μ. της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα γίνουν οι πιο κάτω διευθετήσεις:

  • Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 3χλμ. περίπου θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
  • Η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία από τον κόμβο Πενακώμου θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού.
  • Η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας.

3.   Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στον Δήμο Αραδίππου λόγω κοινωνικής εκδήλωσης

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι,τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 11.30 μ.μ.,εντός του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα.  H τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΙ)