Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-09-2020 09:04

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών στην Επαρχία Λεμεσού

1.    Εργασίες κλαδέματος εντός της κεντρικής νησίδας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 13/9/2020 μεταξύ των ωρών 7:00 – 11:00 π.μ. στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο, θα εκτελούνται, εργασίες κλαδέματος εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2.    Εργασίες επιδιόρθωσης φρεατίων περισυλλογής υδάτων στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίας Φύλας και Μέσα Γειτονιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 13/9/2020μεταξύ των ωρών  6:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίας Φύλας και Μέσα Γειτονιάς με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα εκτελούνται, εργασίες επιδιόρθωσης φρεατίων περισυλλογής υδάτων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΕΚ/ΕΙ)