Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-04-2021 11:12

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6:00π.μ. της 2ης Απριλίου 2021 μέχρι και τις 6:00π.μ. της 3ης  Απριλίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές,10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 9:36μ.μ.  λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε οικία, στο χωριό Μαντριά, στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:44μ.μ. Η πυρκαγιά βρισκόταν στο ισόγειο υπνοδωμάτιο της οικίας, το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό επηρεάστηκε και η υπόλοιπη οικία. Η είσοδος στην οικία έγινε από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, η οποία δεν ήταν κλειδωμένη την ώρα της πυρκαγιάς. Η οικία ήταν ακατοίκητη και δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 3:57π.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια  στη Λεωφόρο Σταυρού, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 4:22π.μ. Η πυρκαγιά βρισκόταν εντός του χώρου της καφετέριας. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές μέρος του εξοπλισμού της καφετέριας. Από τον καπνό επηρεάστηκε η υπόλοιπη καφετέρια. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε εμπρησμό.

 

ΕΧ