Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-05-2021 10:28

Υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας από όσους επιθυμούν να διευθύνουν επιχειρήσεις οδικών μεταφορών εμπορευμάτων και επιβατών

Η Επιτροπή Εξετάσεων για τη διαπίστωση της επαγγελματικής επάρκειας των προσώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορών Εμπορευμάτων ή Επιβατών ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του πρώτου και/ή του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Ιουλίου 2021. Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο τόσο στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών όσο και σε όλα τα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση (ΤΟΜ ΠΕΕ 203Α(1/08) και να την υποβάλουν στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών το αργότερο μέχρι τις 22.6.2021. Σημειώνεται ότι, καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη μετά από τις 22.6.2021.

Οι αιτήσεις βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος Oδικών Μεταφορών στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy και για την υποβολή της απαιτείται η καταβολή του νενομισμένου τέλους των €51,26.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη Λευκωσία. Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων θα αναγράφεται στις προσωπικές επιστολές όσων αιτηθούν.

Η ύλη των εξετάσεων για την απόκτηση του πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Σημειώνεται ότι, η εξέταση θα διεξαχθεί υπό την αίρεση ότι κάτι τέτοιο θα επιτρέπεται από το Διάταγμα που θα θεσμοθετεί τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 κατά το χρόνο των εξετάσεων.

ΕΧ/ΕΧΡ