Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-09-2021 08:46

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 7ης Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Σεπτεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 16.30 λήφθηκε κλήση για τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, παρά τη βιομηχανική περιοχή Εργατών όπου ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας. Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με τη χρήση διασωστικής εξάρτησης και αφού τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόμα τρία τραυματισμένα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ώρα 04.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε περίπτερο στη Μακεδονίτισσα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας. Από την πυρκαγιά το περίπτερο και ο εξοπλισμός του έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Έγινε προληπτική εκκένωση των δύο διαμερισμάτων πάνω από το περίπτερο. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ/ΕΧΡ)