Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-01-2022 09:28

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για διενέργεια ετήσιας απογραφής ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοινώνει την έναρξη της ετήσιας απογραφής ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων στο πλαίσιο εφαρμογής της Προαιρετικής Συνδεδεμένης Στήριξης Αιγοπροβάτων (ΠΣΣΑ) 2022, αλλά και άλλων μέτρων κεφαλικής επιδότησης αιγοπροβάτων που τυχόν να προκηρυχθούν για το έτος 2022.

Ως πρώτη ημέρα διενέργειας της ετήσιας απογραφής ζωικού πληθυσμού στην εκμετάλλευση έχει καθοριστεί η 31η Ιανουαρίου 2022 και ως τελευταία ημέρα απογραφής και κοινοποίησης αποτελεσμάτων στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες έχει καθοριστεί η 21η Φεβρουαρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία απογραφής, σύμφωνα με την ηλεκτρονική βάση δεδομένων των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, ο ζωικός πληθυσμός στην εκμετάλλευση είναι 100 ή περισσότερα ζώα, η απογραφή θα πρέπει να διενεργηθεί με σαρωτή. Η απογραφή με τη χρήση σαρωτή σε εκμεταλλεύσεις με ζωικό πληθυσμό 100 ή περισσότερα ζώα, αποτελεί κριτήριο επιλεξιμότητας.

Για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις σχετικά με τη διενέργεια της απογραφής ζωικού πληθυσμού, παρακαλώ όπως οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν  τηλεφωνικώς με τα κατά τόπους Επαρχιακά Κτηνιατρικά Γραφεία ή Κτηνιατρικούς Σταθμούς. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρίνα Πετρίδου στο τηλέφωνο 22 557778.

(ΜΓ/ΙΚ)