Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-02-2022 19:26

Επαναδιορισμός του Γενικού Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου ως Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο καλωσορίζει τον επαναδιορισμό του Βοηθού Γενικού Διευθυντή του κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, ως Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, για την Κύπρο, για τη περίοδο 2022-2023 και εκφράζει τις ειλικρινές του ευχαριστίες προς το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για τη στήριξη και προώθηση του επαναδιορισμού του στη θέση αυτή.

Ως Πρεσβευτής Ναυτιλίας τα τελευταία επτά χρόνια, ο κ. Ιωσηφίδης, μέσω του πολυσχιδούς έργου του Επιμελητηρίου, υποστηρίζει με επιτυχία τον θεσμό αυτό, με την ενεργό συμμετοχή του στη συνεχή και ευρύτερη προσπάθεια του Επιμελητηρίου στην προσέλκυση νέων στα ναυτιλιακά επαγγέλματα, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν σωστή εικόνα για σταδιοδρομία στον τομέα της Ναυτιλίας, διασφαλίζοντας έτσι τη βιώσιμη στελέχωση και ανάπτυξη της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας.

Μερικές από τις σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις του Επιμελητηρίου είναι το Πρόγραμμα «Υιοθεσίας Πλοίου», το οποίο λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία 16 χρόνια με την πολύτιμη συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA), οι επισκέψεις και παρουσιάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια, η διοργάνωση και η συμμετοχή σε εκθέσεις καριέρας παγκύπρια.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο θεωρεί ότι ο επαναδιορισμός του κ. Ιωσηφίδη αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της συνεχούς και πολύτιμης συμβολής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, προς αυτή την κατεύθυνση και υπόσχεται να συνεχίσει με το ίδιο ζήλος.

(ΜΓ)