Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-06-2022 18:42

Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΜΙΔ με θέμα «Συναισθηματική νοημοσύνη και τεχνικές επικοινωνίας για την καλυτέρευση των σχέσεων μας με τους γύρω μας»

Στο πλαίσιο υλοποίησης των ανοικτών σεμιναρίων του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ),  διεξάχθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 15/6 το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη και τεχνικές επικοινωνίας για την καλυτέρευση των σχέσεων μας με τους γύρω μας», με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Τόφα, εξωτερικό συνεργάτη του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Το σεμινάριο είχε ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες τα εφόδια, ώστε να κατανοήσουν τη σημασία του να αντιλαμβανόμαστε το τι νιώθουμε, γιατί το νιώθουμε και πως το διαχειριζόμαστε, πως ενσυναισθανόμαστε τους γύρω μας, επικοινωνούμε μαζί τους και δημιουργούμε καλύτερες σχέσεις με φίλους, συνάδελφους, συντρόφους και γενικά ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, αλλά και για συμμετοχή σε μελλοντικά δωρεάν σεμινάρια του ΜΙΔ, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον λειτουργό κ. Χρίστο Τσίτσιο Καπετάνιο στο τηλέφωνο 22806142 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ccapetanios@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΕΚ/ΙΚ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα