Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-08-2018 09:21

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 24ης Αυγούστου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 25ης  Αυγούστου 2018 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 11.10 π.μ. λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και καλαμιώνα εντός ποταμού στο χωριό Πύργος Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από την πόλη και επαρχία Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.30 μ.μ. Στο έργο της πυρόσβεσης συνέβαλαν, επίσης, άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρεις φορητές πυροσβεστικές μονάδες από Τμήμα Δασών και Ταμείο Θήρας. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1.5 εκταρίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 15.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  αρθρωτό όχημα μεταφοράς οχημάτων μάρκας Volvo  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού στο ύψος της ακτής του Κυβερνήτη.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.33. Η πυρκαγιά ήταν στον χώρο της μηχανής και των επιβατών. Η καρότσα μεταφοράς δεν υπέστη ζημιές. Στην καρότσα υπήρχαν τρία οχήματα μάρκας Porsche, Cayenne και ένα όχημα μάρκας FIAT  τα  οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και χωρίς να υποστούν ζημιά. Η πυρκαγιά προκλήθηκε ένεκα μηχανικής βλάβης στο όχημα.

______________

/ΣΧ