Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-04-2023 09:49

Επίσκεψη του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρου Ξενοφώντος με τον Επίτροπο του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού.

Ο Επίτροπος, αφού καλωσόρισε τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στον Οργανισμό, τον συγχάρηκε για τον διορισμό του και ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα. Εξέφρασε, επίσης, την ευαρέσκειά του για την άψογη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει με το Υπουργείο Γεωργίας, προσθέτοντας ότι στόχος και σκοπός είναι να συνεχίσει και να ενισχυθεί αυτή η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να διατηρηθεί στο ψηλότερο δυνατό σημείο.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, στην οποία παρέστησαν ανώτερα στελέχη του Υπουργείου και του Οργανισμού, ο κ. Κυπριανού ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα και την αγωνία που εξέφρασαν οι ίδιοι οι αγρότες, μετά και από τις πρόσφατες περιφερειακές συγκεντρώσεις που είχε σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου. Στη συνέχεια, συζήτησαν θέματα που αφορούν τον ΚΟΑΠ και το Υπουργείο.

Ο Υπουργός, από πλευράς του, ευχαρίστησε τον Επίτροπο για την πρόσκληση και γενικότερα για την άψογη συνεργασία του Οργανισμού με το Υπουργείο Γεωργίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που υπάρχει στις δράσεις που εφαρμόζει το Υπουργείο του και τη θετική αντίδραση και ετοιμότητα των στελεχών του Οργανισμού να βοηθήσουν.

Τέλος, ο Επίτροπος ανέφερε ότι ο Οργανισμός εργάζεται συνεχώς με εντατικούς ρυθμούς και με ιδιαίτερο ζήλο ώστε να εκτελούνται όλες οι πληρωμές έγκαιρα και έγκυρα στον αγροτικό κόσμο της Κύπρου.

(ΕΠ/ΣΧ)