Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-04-2024 10:42

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 11/4/2024, μεταξύ των ωρών 21:00 με 05:30,  θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση η φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αθαλάσσης με τη Λεωφόρο Ακροπόλεως και Λεωφόρο Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ, στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ως εξής:

(α)     Από τη Λεωφόρο Αθαλάσσης προς Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Τροοδιτίσσης, Ακροπόλεως, Παναγιώτη Κάσπη.     

(β)     Από τη Λεωφόρο Αθαλάσσης προς Λεωφόρο Στροβόλου, θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Μιχαλάκη Κουσουλίδη, Γεώργιου Στόκου, Ανδρέα Αβρααμίδη, Περικλέους.

(γ)     Από τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ προς Λεωφ. Ακροπόλεως θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Περικλέους, Ανδρέα Αβρααμίδη.

(δ)     Από τη Λεωφόρο Ακροπόλεως προς Λεωφόρο Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών 28ης Οκτώβριου, Παναγιώτη Κάσπη. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΝΖ/ΑΦ)