Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-11-2018 09:46

Αντιπροσωπεία της Βουλής θα συμμετάσχει σε Διάσκεψη για τη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων και της γεωργίας, στο Ζάγκρεμπ

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων αποτελούμενη από  τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, κ. Αντρέα Καυκαλιά και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μιχάλη Γιωργάλλα, αναχωρεί μεθαύριο Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, για το Ζάγκρεμπ, όπου θα συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη με θέμα τον ρόλο των κοινοβουλίων στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων και της γεωργίας. Τη Διάσκεψη φιλοξενεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2018 το Κοινοβούλιο της Κροατίας. Την αντιπροσωπεία συνοδεύει η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής, κα Δανάη Αγαθοκλέους. 

Στη Διάσκεψη θα συζητηθούν οι νομοθετικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Γεωργική Πολιτική για την επόμενη προγραμματική περίοδο,  2021-2027, με επιμέρους θέματα  τη διαδικασία υιοθέτησης Εθνικών Στρατηγικών Σχεδίων, την ανανέωση των γενεών των αγροτών, την αγροτική ανάπτυξη στις τοπικές κοινότητες και την έρευνα σε θέματα γεωργίας, ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.

(ΑΧ)