Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-12-2018 11:36

Συμμετοχή του βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη σε συνεδρία του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, Εισηγητής της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), μεταβαίνει αύριο Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, στο Μιλάνο, για να συμμετάσχει σε συνεδρία του Προεδρείου της Συνέλευσης. Τον κ. Χατζηγιάννη συνοδεύει η Πρώτη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής κα Μαρίνα Αδαμίδου.

Τη Συνάντηση θα απασχολήσουν τρέχοντα διεθνή θέματα ενδιαφέροντος για τον ΟΑΣΕ, οι πρόσφατες και μελλοντικές δραστηριότητες της Συνέλευσης, περιλαμβανομένων αποστολών της Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση εκλογών σε συμμετέχοντα κράτη του Οργανισμού και εξέτασης τρόπων βελτίωσης των διαδικασιών της Συνέλευσης όσον αφορά στο έργο των παρατηρητών εκλογών, καθώς και ενδεχόμενες μεταρρυθμίσεις στις εργασίες και τον τρόπο λειτουργίας της Συνέλευσης.

Επίσης, ο κ. Χατζηγιάννη, υπό την ιδιότητά του ως μέλος του Προεδρείου της  Κ.Σ. ΟΑΣΕ, θα παρακολουθήσει μέρος των εργασιών στις 25ης Συνάντησης του Συμβουλίου Υπουργών του ΟΑΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2018.

(ΜΓ)