Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-12-2018 08:58

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της νύκτας δεν κλήθηκε σε επεισόδια που να αφορούσαν στα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι κλήσεις στην επαρχία Λευκωσίας από το προηγούμενο βράδυ ξεπέρασαν τις 260 και διεκπεραιώθηκαν όλες μέχρι αργά ψες. Επιπρόσθετα, υπήρξαν άλλες δεκατρείς ανταποκρίσεις στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, που αφορούσαν ως επί το πλείστον αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους και υποστατικά. Επίσης, υπήρξαν ανταποκρίσεις για ρυμουλκήσεις οχημάτων σε ασφαλείς χώρους, μετακινήσεις  δέντρων μετά από πτώσεις και διασώσεις ατόμων που βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Από τις 06:20 σήμερα το πρωί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε 26 επεισόδια στην επαρχία Αμμοχώστου. Τα επεισόδια αφορούσαν ως επί το πλείστον αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους και κατοικίες στις περιοχές Παραλιμνίου, Κάπαρι και Αγίας Τριάδας. Επίσης, υπήρξαν ανταποκρίσεις για ρυμουλκήσεις οχημάτων σε ασφαλείς χώρους, μετακινήσεις  δέντρων μετά από πτώσεις και διασώσεις ατόμων που βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους σε πλημμυρισμένους δρόμους. Πρόσθετα, έχει κληθεί εκτός υπηρεσίας προσωπικό και επί του παρόντος εργάζονται τέσσερα συνεργεία, των οποίων ο αριθμός τους θα αυξηθεί και τα οποία θα ενισχυθούν και από την Πολιτική Άμυνα, τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Δήμο Άγια Νάπας.

(ΜΛ)