Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-05-2019 12:57

Ευρωεκλογές 2019: Υποβολή υποψηφιοτήτων – Δηλώσεις του Προέδρου της Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης

Υποβλήθηκαν σήμερα 3 Μαΐου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του, στο «Φιλοξενία», ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης κ. Μιχάλης Μηνά, μετά από την υποβολή των υποψηφιοτήτων της Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων,δήλωσε:

«Εμείς θεωρούμε ότι αυτές οι εκλογές είναι ένα τεστ. Είναι προεδρικές εκλογές για την Κύπρο, με τα όσα έχουν συμβεί με την παρούσα Κυβέρνηση. Εμείς θεωρούμε ότι αυτές οι εκλογές για το κόμμα Δικαιοσύνης ΟΑΔ είναι προεδρικές. Ερχόμαστε και λέμε το εξής στον κυπριακό λαό. Είμαστε ένα νέο κόμμα του 2015, τεχνοκράτες καθαρά, άτομα τα οποία δεν ενεπλάκησαν εγώ σαν υποψήφιος η κα Παρασκευαίδου, γνωστή νομίζω στην Κύπρο από τις γνωστές επιχειρηματικές δραστηριότητες της  στην Κύπρο και όχι μόνο. Άτομα τα οποία από καθαρό ενδιαφέρον για τον απλό πολίτη διεκδικούμε μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο

Νοιαζόμαστε Ευρωβουλή, νοιαζόμαστε λύση του Κυπριακού. Είναι η μόνη σωτηρία. Άμεση λύση του Κυπριακού. Όχι με τους τρόπους χειρισμού του Νίκου Αναστασιάδη. Δεύτερον. Θέλουμε βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών προς τον κυπριακό λαό. Πρόσβαση και στον τελευταίο πολίτη σε καλές ιατρικές υπηρεσίες. Τρίτον: Αναβάθμιση της Παιδείας. Τέταρτον: θέσεις εργασίας. Μας κοροϊδεύουν οι στατιστικές. Οι στατιστικές είναι ένα κόλπο το οποίο χρησιμοποιούν οι διάφοροι πολιτικοί για να δείξουν ότι η νύχτα είναι μέρα και η μέρα είναι νύχτα. Εισηγούμαστε κατώτατο μισθό 1.200 ευρώ. Εμείς πάμε εκεί για να αγωνιστούμε για την λύση του Κυπριακού. Πάμε εκεί για να πιέσουμε διότι η θέση από το Ευρωκοινοβούλιο έχει τεράστια ισχύ όταν ξέρεις να την χρησιμοποιείς. Η κοινωνία έχει διαβρωθεί. Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και πραγματικά η αύξηση της εγκληματικότητας, το βλέπετε, είναι κάτι το οποίο μας τρομάζει. Ελπίζω ο Πρόεδρος να κάτσει να σκεφτεί να μην βάλει άτομο ελεγχόμενο. Να βάλει άτομο το οποίο προέρχεται στη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης που είναι αποδεκτός».

(ΑΜ/ΕΙ)