Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2019 11:27

Αναφορά του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στην έναρξη της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Κατά τη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Δημήτρης Συλλούρης αναφέρθηκε στην επέτειο συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η αναφορά του κ. Συλλούρη έχει ως ακολούθως:

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους του Σώματος τους έξι Κύπριους Ευρωβουλευτές και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν, προς όφελος της Κύπρου, αλλά και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των οποιωνδήποτε δημοκρατικών ελλειμμάτων στον χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αυριανή μέρα αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού αρχίζει η εφαρμογή της πρώτης φάσης του Γενικού Σχεδίου Υγείας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον χώρο της υγείας, αλλά και στον τομέα των κοινωνικών παροχών γενικότερα. Για την πραγματοποίηση αυτής της μεταρρύθμισης, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η Βουλή των Αντιπροσώπων, εκ μέρους της οποίας εύχομαι την επιτυχή εφαρμογή του Σχεδίου, παρά τα οποιαδήποτε προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

(ΜΓ)

 

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα