Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-07-2019 14:23

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών και της Ομάδας Φιλίας Σερβίας-Κύπρου της Εθνικής Συνέλευσης της Σερβίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο

Εξαμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών και της Ομάδας Φιλίας Σερβίας-Κύπρου της Εθνικής Συνέλευσης της Σερβίας, με επικεφαλής τον δρα Žarko Obradović, Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και συναποτελούμενη από τα Μέλη της Επιτροπής κα Ljiljana Malušić και κ. Nikola Savić, καθώς και την Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Σερβίας-Κύπρου κα Biljana Pantić Pilja και τα Μέλη της Ομάδας κες Stanislava Janošević και Dragana Barišić, φθάνει αύριο στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων/ Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Σερβίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Χωριστές συναντήσεις θα έχει επίσης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Υπουργό Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη, καθώς και με Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Λευκωσίας και Αμμοχώστου. Η Σερβική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί, τέλος, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία και την περιοχή της Δερύνειας.

(ΜΓ/ΣΧ)