Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-09-2019 09:22

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3ης Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 4ης Σεπτεμβρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια, εννέα πυρκαγιές, 19 ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 14.17 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στην Λακατάμια. Ανταποκρίθηκε μαζί με την Αστυνομία ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης. Όχημα μάρκας Honda Civic παρέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ανατράπηκε στη νησίδα του δρόμου. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση υδραυλικής διασωστικής εξάρτυσης, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ώρα 20.55 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην οδό Αξιού, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε μαζί με την Αστυνομία ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με ομάδα και όχημα διάσωσης. Όχημα μάρκας Toyota προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα μάρκας Toyota και στη συνέχεια ανατράπηκε. Ένα ηλικιωμένο άτομο αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση υδραυλικής διασωστικής εξάρτυσης, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

(ΜΓ)