Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-04-2018 08:58

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 10ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 11ης Απριλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, δεκατέσσερις πυρκαγιές, εννιά ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 17:34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε λυόμενο υποστατικό κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και επενδυμένο από τσίγκους πολυουρεθάνης διαστάσεων 7χ4 μέτρα περίπου το οποίο χρησιμοποιείτο ως κατοικία από εργάτες παρακείμενου κτηνοτροφικού υποστατικού στο χωριό Περιστερώνα. Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18:10. Από την πυρκαγιά το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Η ώρα 21:19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννη Κονδυλάκη, στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός  Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21:34. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός και η βαφή της κουζίνας του διαμερίσματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω απώλειας υγραερίου από μαγειρική συσκευή.

Η ώρα 23.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Mazda τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης  στην οδό Ιωάννη Ψυχάρη στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός  Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.56. Από την πυρκαγιά το πρώτο όχημα υπέστη ζημίες στο χώρο της μηχανής και ολόκληρο το εξωτερικό του μέρος ενώ το δεύτερο υπέστη ζημιές στο οπίσθιο μέρος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΑΧ)