Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-03-2021 11:00

Εκπροσώπηση Κυβέρνησης στις δοξολογίες για την 1η Απριλίου

Με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 1ης Απριλίου 1955, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα παραστεί στην Πανηγυρική Δοξολογία την Πέμπτη, 1η Απριλίου 2021, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στις 10 π.μ., της οποίας θα προστεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Ιστορικός και Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Πέτρος Παπαπολυβίου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τους Υπουργούς Άμυνας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, θα μεταβεί στα Φυλακισμένα Μνήματα στις 11 π.μ., όπου ο Μακαριώτατος θα τελέσει τρισάγιο στους τάφους των ηρώων.

Στις άλλες πόλεις, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν οι ακόλουθοι:

Στη Λεμεσό ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στις 10 π.μ.

Στη Λάρνακα η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κα Νατάσα Πηλείδου, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στις 10 π.μ.

Στην Πάφο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Βασίλης Δημητριάδης, στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου, στις 10 π.μ.

Στο Παραλίμνι ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 9.30 π.μ.

Στο Λιοπέτρι ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στις 8.15 π.μ.

Στην Αραδίππου ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στις 9 π.μ.

 

(ΡΜ/ΙΚ/ΣΧ)                              

Σχετικά Ανακοινωθέντα