Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-06-2018 14:49

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.     Εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τηνπερίοδο 8 Ιουνίου - 10 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. - 4 μ.μ.,  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού στο τμήμα από την έξοδο προς Μουταγιάκα μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων εκατέρωθεν του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του δρόμου στη μια κατεύθυνση, σε μήκος από 500 μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας δεν θα επηρεάζεται.

2.     Εργασίες ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. - 11 π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Ναυτικής Βάσης Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί, θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ. Κατά το στάδιο των εργασιών θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας, τόσο του αυτοκινητόδρομου όσο και του παλαιού δρόμου, διάρκειας μέχρι πέντε λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις. 

3.     Εργασίες επιδιόρθωσης του στηθαίου ασφαλείας της γέφυρας Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. - 3 μ.μ.,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του στηθαίου ασφαλείας της γέφυρας Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό θα κλείσει σε μήκος ενός χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

4.    Εκτέλεση οδικών έργων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προς την Αγία Βαρβάρα

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, από τις 4 π.μ. - 2 μ.μ. της ίδιας ημέρας,η είσοδος και έξοδος του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας προς την Αγία Βαρβάρα θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία λόγω οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία με πορεία προς Αγία Βαρβάρα θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη και από Αγία Βαρβάρα προς Λευκωσία μέσω του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΕΙ)