Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-09-2021 15:40

***ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ***Ανάρτηση Τελικών Μητρώων Εκπαιδευτών/Εκπαιδευτριών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ΠΙ 05/2021 για στελέχωση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παναγιάς και Σαλαμιούς

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  (ΥΠΠΑΝ), με βάση το άρθρο 13.8 των εγγράφων του Διαγωνισμού ΠΙ 05/2021, ανακοινώνει τα τελικά μητρώα των εκπαιδευτών/εκπαιδευτριών για τη στελέχωση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Παναγιάς και Σαλαμιούς, τα οποία έχουν επικυρωθεί από την αρμόδια Αρχή.

Με την παρούσα γνωστοποίηση, οποιοσδήποτε από τους/τις υποψήφιους/υποψήφιες θεωρεί ότι η απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής τον/την αδικεί, έχει το δικαίωμα:

(α) Να ασκήσει προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο Κύπρου σύμφωνα με το Άρθρο 146 του Συντάγματος μέσα σε προθεσμία εβδομήντα πέντε (75) ημερών, από την ημερομηνία γνωστοποίησης της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμπερίληψη των υποψηφίων στα μητρώα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξασφάλιση βαθμολογίας ψηλότερης των 15 μορίων στον σχεδιασμό προγράμματος και τη διδασκαλία.

Οι εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για να παρουσιαστούν για την υπογραφή του Συμβολαίου, το οποίο θα έχει διάρκεια από τις 4 Οκτωβρίου 2021 μέχρι την 31η Ιουλίου 2022.

Το μητρώο είναι αναρτημένο στις ιστοσελίδες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi.ac.cy/pi/index.php?lang=el και της Μονάδας Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη http://mepaa.moec.gov.cy/index.php/el/

 ΙΠ