Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-03-2022 13:06

Βουλευτές – Μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου θα συμμετάσχουν στη 16η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΣΜ, στο Ντουμπάι

Οι βουλευτές κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης (επικεφαλής), κα Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, κ. Χρίστος Ορφανίδης και κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου (ΚΣΜ) μεταβαίνουν τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022, στο Ντουμπάι, για να συμμετάσχουν στη 16η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΣΜ. Την αντιπροσωπία θα συνοδεύουν η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Γεωργία Νεοφύτου και ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κ. Ανδρέας Ιωαννίδης.

Τη 16η Γενική Συνέλευση, θα απασχολήσουν οι πολιτικές εξελίξεις και η τρομοκρατική απειλή στην περιοχή της Μεσογείου, η οικονομική ανάκαμψη από τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19, η κλιματική αλλαγή και η προστασία του περιβάλλοντος, η μετανάστευση, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την προώθηση ποιοτικής εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς. Η Ολομέλεια της ΚΣΜ θα συζητήσει και θα εγκρίνει σχετικά Ψηφίσματα.

Η αντιπροσωπία θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022.

(ΕΚ/ΣΧ)