Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-05-2022 14:15

Συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Σε εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με την Πρόεδρο και μέλη της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, συζητηθήκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η Πρόεδρος της Αρχής κ. Φιάκκου υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Αστυνομία Κύπρου για την πάταξη της παράνομης παροχής υπηρεσιών στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Αρχής ενημέρωσαν την Υπουργό για την απόκτηση του ISO/IEC 27001 – Information Security Management και του ISO 37001 – Antibribery Management System, το οποίο είναι ένα διεθνές πρότυπο για το σύστημα διαχείρισης για καταπολέμησης της δωροδοκίας. Η Υπουργός συνεχάρη την Αρχή για την πρωτοβουλία και τελικώς την απόκτηση του προτύπου.

Επί της ευκαιρίας η Υπουργός ανέφερε πως η δράση αυτή περιλαμβάνεται στο οριζόντιο σχέδιο δράσης της Εθνικής Στρατηγικής κατά της Διαφθοράς και εντός των επόμενων μηνών θα προκηρυχθεί, από πλευράς Υπουργείου, πρόγραμμα επιχορήγησης προς οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για παρότρυνση απόκτησης του προτύπου.

Τέλος, η Υπουργός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Αρχής για τη λεπτομερή ενημέρωση και την αγαστή συνεργασία με τις διωκτικές αρχές.


(ΜΒ/ΣΧ)