Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-04-2023 10:16

«Κύπριοι βουλευτές αναχωρούν για τη Κοπεγχάγη για συμμετοχή στη Συνάντηση του Προεδρείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ»

Η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο Ειδικός Αντιπρόσωπος της ΚΣ ΟΑΣΕ για τη Συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών, κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη αναχωρούν την Κυριακή για την Κοπεγχάγη για να συμμετάσχουν στη Συνάντηση του διευρυμένου Προεδρείου της ΚΣ ΟΑΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Απριλίου 2023.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης οι Εισηγητές των τριών Γενικών Επιτροπών της Συνέλευσης, της Επιτροπής Πολιτικών Θεμάτων και Ασφάλειας, της Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος και της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα θα παρουσιάσουν προσχέδια των Εκθέσεων και Ψηφισμάτων τους ενόψει της προσεχούς Ετήσιας Συνόδου της ΚΣ ΟΑΣΕ, και ακολούθως θα δεχθούν τα σχόλια και τις εισηγήσεις των μελών του Προεδρείου.

Την συνάντηση θα απασχολήσουν επίσης θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Κ.Σ. ΟΑΣΕ καθώς και οι τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες της Συνέλευσης.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)