Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-02-2024 11:27

Ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πραγματοποίησε το πρωί ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας δρα Χριστίνα Γιαννάκη.

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά το πέρας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Δημαρχείο της Πόλεως Χρυσοχούς, ο Υπουργός Υγείας κλήθηκε να σχολιάσει το αίτημα της τοπικής αρχής για ανέγερση νέου νοσηλευτηρίου στην περιοχή. Ο κ. Δαμιανός εξήγησε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο έργο και το αίτημα χρήζει μελέτης. Θα μελετηθούν οι ανάγκες και εκεί όπου υπάρχουν θα είμαστε θετικοί, είπε ο Υπουργός Υγείας.

Αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο της Πόλεως Χρυσοχούς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Κοινοτάρχες της περιοχής, είπε ότι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η Πολιτεία έχει στηρίξει την περιοχή σε θέματα που αφορούν στον τομέα της υγείας, δίνοντας λύσεις. 

«Διαβεβαιώ ότι θα είμαστε δίπλα τους, να καλυτερεύουμε τις υπηρεσίες υγείας και να λύνουμε προβλήματα και εκεί όπου μπορεί η Πολιτεία θα βοηθά, και θα δούμε εκτενέστερα και όλα τα θέματα τα οποία έχουμε συζητήσει σήμερα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτης Παπαχριστοφή ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, σημειώνοντας ότι, παρά το γεγονός ότι είναι σύντομο το χρονικό διάστημα από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, ο νέος Υπουργός επισκέφθηκε την ακριτική περιοχή της Πόλης, για να συζητήσει τα προβλήματα του νοσηλευτηρίου της περιοχής.

«Τα περισσότερα προβλήματα έχουν επιλυθεί, λίγα μένουν», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, σημειώνοντας ότι το μεγαλύτερο ζήτημα είναι το θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς. Ο κ. Παπαχριστοφή ευχήθηκε να δρομολογηθεί η δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να εξυπηρετείται η περιοχή,  η οποία αναμένεται, όπως είπε, τα επόμενα χρόνια να έχει μεγάλη ανάπτυξη.

(ΜΣ)