Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-02-2024 08:44

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή εργασιών στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες κλαδέματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο, 4/3/2024 – 12/4/2024, εκτός Kυριακών, μεταξύ των ωρών 8:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο / κλάδεμα και μάζεμα ακακιών και άλλων δέντρων από τα ερείσματα και τα πρανή σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας - Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων και των Κόμβων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμένει στις λωρίδες κυκλοφορίας κανονικά χωρίς το έρεισμα.

2. Εργασίες σε λεωφόρους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων εντός φρεατίων στις Λεωφόρους Στρατηγού Τιμάγια, Γιάννου Κρανιδιώτη και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας, από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών, ως εξής:

(α)     Tην Κυριακή 3/3/2024, μεταξύ των ωρών 7:00 – 16:00, σε τμήματα της Λεωφόρου Στρατηγού Τιμάγια από τη συμβολή της με την οδό Χανούμ, μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και σε τμήματα της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη από τη συμβολή της με τη Στρατηγού Τιμάγια μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

(β)     Tην Κυριακή 10/3/2024, μεταξύ των ωρών 7:00 – 16:00, σε τμήματα της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και σε τμήματα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της αριστερής λωρίδας των δρόμων, τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

3. Εργασίες στη Λεωφόρο Ανδρέα Σουρουκλή στον Δήμο Λειβαδιών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 29/2/2024, μεταξύ των ωρών 8:30 – 15:00, κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Σουρουκλή της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες κοψίματος χόρτων στα ερείσματα του δρόμου, από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα της Λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Ιωάννη Δαμασκηνού μέχρι την έξοδο της προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και τις δύο κατευθύνσεις, θα κλείνει μέρος του ερείσματος, τμηματικά σε μήκος 500 μέτρα ανά φορά. Η τροχαία κίνηση δεν θα επηρεαστεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓιαν/ΝZ)