Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-11-2018 15:03

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει τα πιο κάτω:

1. Εργασίες συντήρησης σε δρόμους της Λάρνακας, από 26 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου

Την περίοδο 26 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, σε δρόμους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου, σε αυτοκινητόδρομους και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ σε συνήθεις δρόμους θα κλείνει σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP&GO.

2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λευκωσία, από 27-29 Νοεμβρίου

Από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 μέχρι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 9:30 – 14:00, σε τμήματα του δρόμου Λευκωσίας – Λάρνακας, από τα φώτα τροχαίας Πυροσβεστικής μέχρι και 100μ. μετά από τα φώτα τροχαίας Αγίου Γεωργίου, θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 50μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος STOP&GO.

3. Εργασίες συντήρησης του Α6 Πάφου – Λεμεσού, στις 30 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

4. Εργασίες καθαρισμού παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού και αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, στις 27 και 28 Νοεμβρίου

Την Τρίτη και την Τετάρτη, 27 και 28 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού και του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.

5. Εργασίες συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Αλάμπρα, στις 28 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη  28 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 09:30–15:00,στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Αλάμπρα,και στις δύο λωρίδες του οδοστρώματος, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν εναλλάξ οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε μήκος 300μ..

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ)