Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-11-2018 09:35

Στην Πάφο το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων του Ισραήλ (ITTAA)

Η Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων του Ισραήλ (ITTAA), που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, επέλεξε να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο της στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Πάφο, από τις 27 – 29 Νοεμβρίου 2018.

Στο συνέδριο παρευρίσκονται περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους οργανωτές ταξιδίων, τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες. Παρόντες είναι επίσης σημαντικοί αξιωματούχοι της τουριστικής βιομηχανίας του Ισραήλ όπως και δημοσιογράφοι, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτονται από σημαντικά μέσα μαζικής επικοινωνίας της χώρας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου αναμένεται να συζητηθούν σημαντικά τουριστικά θέματα που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις βαρύνουσας σημασίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, που εργάστηκε μεθοδικά για να επιτύχει την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού συνεδρίου στην Κύπρο, αξιοποιεί την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο νησί μας για να τους φέρει σε επαφή με το αξιόλογο τουριστικό προϊόν,  τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρει η Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ ακολούθησαν μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί αερομεταφορείς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

(ΜΛ/ΣΧ)